Reviews van deze auteur

Top!

Review over Tickets4U

Ik plaats normaal gesproken nooit een review aangezien ik dit zonde van mijn tijd vind! Ik vind het echter wel gepast om het nu wel te doen aangezien de niet erg positieve reviews over Tickets4U, welke op internet circuleren, terwijl ik wel top geholpen ben!

Na een leuke date op zaterdag, besloten mijn date en ik om naar het concert van Rihanna te gaan welke zondag plaatsvond en uitverkocht was! Toen ik, om 4 uur ’s nachts, aangeschoten ging googlen en bij Tickets4U uitkwam heb ik 2 kaartjes besteld! Het was toen al zondag de 23!. Ik keek echter op mijn telefoon en bestelde twee kaartjes voor de volgende dag de 24e zonder te beseffen dat dit maandag was!

Toen ik de volgende middag wakker werd, en nog steeds geen kaartjes had en enkele reviews over tickets4U gelezen had, ben ik gaan bellen. Ik kreeg via een bandje te horen dat ik maandag moest terugbellen. Na de reviews en dit oeps momentje was mijn reactie: GVD, K*T etc.!#!#!, maar het bandje ging gelukkig nog verder! voor spoedgevallen kon ik een mobiel nummer bellen. Deze werd in eerste instantie niet opgenomen (dus weer: GVD K*T) maar ik ben keurig teruggebeld! Nadat ik vroeg waar mijn kaartjes bleven, kwamen wij gezamenlijk tot de conclusie dat het niet erg verstandig is om na het stappen, terwijl je bezopen bent, tickets te bestellen. Ik had namelijk twee tickets voor maandag i.p.v. zondag besteld!
Na wat overleg werden er nog twee tickets aan de bestelling toegevoegd, nadat ik deze voldaan had, werden ze direct toegezonden en hebben mijn date en ik wederom een top dag gehad!
Na het weekend heb ik nogmaals gebeld en werden de foutief aangeschafte tickets netjes gecrediteerd!

Ik zal eerlijk bekennen dat ik geen tickets gekocht zou hebben bij Tickets4U als ik de reviews eerder gelezen zou hebben. Vandaar dat ik mijn ervaring met anderen wil delen! Ik ga hier zeker nog een keer tickets bestellen!

Daarnaast heb ik wel een klein puntje van kritiek, zoals ik ook op in andere review gelezen: Als je een bestelling, welke nog niet voldaan is, wilt wijzigen of annuleren, worden de tickets welke je wilt annuleren, voor 50% in rekening gebracht. Dit schrikt klanten af. Indien klanten een bestelling willen wijzigen, bijvoorbeeld een ticket minder of een andere ticket wensen en zien dat er wel 50% in rekening wordt gebracht voor de ticket welke ze niet af willen nemen, bestaat de kans dat er niets wordt besteld. Dit is een beetje dubieus en zou ik anders hebben gedaan maar het lijkt me voor Tickets4u lastig om het geld bij klanten welke weigeren dit te betalen te innen dus hecht ik hier ook weinig waarde aan.

Ondanks dit klein puntje van kritiek ben ik zeer tevreden en ik ga zeker nogmaals wat bij Tickets4U bestellen!

Sterke punten
Flexibel Snel!

Zwakke punten
Reviews op internet ;), wijzigen van bestellingen.

reacties: