Reviews van deze auteur

We hebben genoten! Bedankt ViaGogo

Review over ViaGoGo

Natuurlijk vond ik het eng om via ViaGogo te boeken, zoals zoveel mensen: als je de revieuws op het net leest. Toch komen er over ViaGogo steeds meer positieve geluiden bij : dus besloten wij kaarten te kopen voor Madonna in Keulen.
In Nederland waren voor het concert alleen nog maar kaarten v.a. ? 125,00 te boeken: en met 3 kinderen werd me dat te gortig.
ViaGogo betaald de verkopende partij pas na een concert uit.Daarnaast geeft men op de website ook weer dat de verkopende party de prijs van de ticket bepaald en dat deze kan afwijken van de prijs die op de uiteindelijke tickets vermeld staat. Voor mij was deze garantie bepalend om de gok te wagen.Wij kochten via internet de goedkoopste kaarten voor het concert van Madonna , gisteren, in Keulen. Op de site geeft men ook de v.a. prijs en de max.prijs van een ticket aan. Van ViaGogo kreeg ik na betaald te hebben een adres in Keulen op waar de tickets op de concertdag tussen 14:30 - 18:30 uur opgehaald konden worden. Dit bleek een hotel te zijn. Het was allemaal zeer proffesioneel geregeld: er waren meer mensen die hun tickets kwamen ophalen. Ik moest mijn paspoort laten zien en de bevestiging dat ik de tickets had aangeschaft.We hebben gisteren genoten van een geweldig concert waar we anders meer dan het dubbele voor kwijt waren geweest ( deze tickets waren normaal ? 55,40: het waren mooie plaatsen: recht tegenover het podium , naast elkaar)Goed geregeld dus!

Sterke punten
De prijs en de transparantie mbt de prijzen.

reacties: