Reviews van deze auteur

Zo lek als een mandje

Review over TicketSwap

Zo lek als een mandje!!!
Ze zeggen dat ze de barcodes controleren. Onzin!

Risico voor de koper: de verkoper print alsnog de kaartjes en zorgt vóór jou de zaal in te gaan. Je kan niks bewijzen. Hooguit een formulier ophalen en aangeven dat je kaartjes niet te scannen waren. TS start een discussie tussen beiden om het samen uit te zoeken….
Daarna begint Ticketswap dan de verkoper de schuld te geven en te dreigen met sms en mails om het geld terug te storten. Maar misschien heb jij (de koper) de boel wel opgelicht. (Maar let op hieronder!)

Risico voor verkoper: (In principe als verkoop jij je kaartjes door aan TS en zij worden de nieuwe eigenaar. TS probeert altijd zijn geld bij jou te halen).
De koper print de kaartjes twee keer. Gaat naar binnen. Haar/zijn kennis komt daarna en zijn/haar kaartjes zijn niet te scannen omdat ze al gebruikt zijn. Zij/hij haalt een formulier op en stuurt het zonder handtekening en stempel naar ticketswap. TS gaat vervolgens de verkoper bombarderen met sms en mails met dreigementen om het geld terug te betalen.

Kortom, zo lek als het maar kan. Officiële aanbieders zoals ticketmaster en Mojo erkennen TS niet dus ze kunnen je niet helpen.

Scenario 2 is mij overkomen. De koper, Kelly, was een oplichtster. Mevrouw had zich vergist dat het concert van Chris Brown, waarvoor zij m’n kaartjes gekocht had, op 6maart was en niet op 7. Ze claimde dat m’n kaartjes al gebruikt waren. Domme Suki van TS trapte erin en gaf vervolgens mij de schuld. Terwijl ticketmaster bewijs leverde waaruit bleek dat de door mij verkochtekaartjes nooit gescand waren. Kelly had wrs nooit de kaartje aangeboden bij de scanner. TS stopte pas met dreig mails en sms pas toen ik mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelde. En ik had heel eerlijk gehandeld. Ticketmaster bevestigde dat ook in m’n voordeel.

Kortom. Geen zaken doen met TS zou ik zeggen. Gelukkig zijn er eerlijke verkopers en kopers. Maar als je 100% zeker wil zijn dan beter geen ticketswap.

Sterke punten
Non

Zwakke punten
Aftersales is knudde

reacties: