Slecht..

Ik had in augustus 2 kaartjes gekocht voor Theo Maassen voor de verjaardag van mijn vriend. Deze vind plaats op 12 oktober, over 2 dagen dus.. Aangezien ik nog geen kaartjes heb ontvangen via de post of mail, had ik gister een mail gestuurd waar ze bleven. En wat denk je? Ze worden niet meer geleverd. Heel slecht dus. Dag verjaardagscadeau...

Sterke punten
/

Zwakke punten
Slecht.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

3 reacties

Echt balen zeg! Als ik jou was zou ik even aangifte doen bij de politie bureau, als je bewijzen hebt. Misschien krijg je het geld nog terug.
Zelf ben ik €510,- kwijt en ben ook naar het politie bureau geweest. Ze zeiden dat ik zoveel slechte recenties moest schrijven en iedereen vertellen dat ze moeten anklagen bij de politie bureau!!!!!

Hoi Linda! Bedankt voor je reactie. Ja ik wacht eerst even af of ik mijn geld terug krijg.. ze hebben een week. Anders doe ik dat inderdaad. Heb jij je geld al wel terug?

Beste Tamara,

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Uiteraard is het niet leveren van kaarten niet iets waar Ticket Tribune naar streeft. Er zijn problemen gekomen bij onze leverancier waardoor deze kaarten uiteindelijk niet meer geleverd konden worden. Wij hebben tot het laatste moment ons uiterste best gedaan om de kaarten alsnog voor u te bemachtigen via andere wegen in ons netwerk, dit heeft niet meer mogen baten. Wij begrijpen dat dit niet uw teleurstelling wegneemt, het enige wat wij nog konden doen is uw geld netjes terugstorten en dit hebben wij dan ook op 10 oktober gedaan. Gezien wij geen verdere reacties hebben gekregen van u, gaan wij er van uit dat u dit van ons heeft ontvangen. Wij hebben uw situatie als voorbeeld genomen om onze service nog verder te verbeteren.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ticket Tribune
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden