Afgezet

Ik zou concertkaartjes voor Laura Marling in Vredenburg Leidsche Rijn van mijn vriend voor mijn verjaardag krijgen. Ik zou de tickets bestellen en zodra hij uit zijn werk kwam zou hij het bedrag aan me overmaken.
Ik betaalde letterlijk het dubbele bedrag voor de tickets ten opzichte van wat ik betaald zou hebben als ik het gewoon via Tivoli besteld had. Daar bovenop kwamen nog 15 euro service kosten.
Ik belde onmiddellijk naar Ticket Tribune (á 45ct per minuut waarbij ze me een volle minuut lieten wachten) en meldde dat ik de verkeerde tickets besteld had en ze wenste te annuleren. Ze weigerden te annuleren. Ik vroeg om de telefoniste haar baas te spreken. Dit weigerde ze ook.
Ik heb Tivoli gebeld met dit verhaal en zij vertelden me dat ze helaas niets konden doen (begrijpelijk), maar ze blij waren dat ik het meldde, zodat zij in de toekomst mensen ook op de hoogte kunnen brengen van de wanpraktijken van Ticket Tribune.

Sterke punten
De website oogt professioneel. Tevens een valkuil.

Zwakke punten
De vrouw aan de telefoon bleef zakelijk ook al stond ik met tranen in mijn ogen en stem met haar te praten. Verzoeken werden genegeerd. Ik ben keihard afgezet.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

1 reactie

Beste Esther,

Op onze website, nog voor dat de kaarten afgerekend kunnen worden, staat duidelijk vermeld dat TicketTribune een commerciële wederverkoper is en andere prijzen hanteert. De nominale prijzen van de kaarten staan altijd vermeld bij het voorraad overzicht van een bepaalde voorstelling. Concert kaarten kunnen niet geannuleerd worden omdat het hier gaat om bederfelijke waar (er zit een datum aan vast). Tevens hadden wij deze kaarten op voorraad. Hierdoor zijn wij inderdaad niet overgegaan tot annuleren. Ons business model is voor iederen toegangelijk en wij gaan er dan ook van uit dat de klant zichzelf hierover inleest.

Bezoek Ticket Tribune Reviews over Ticket Tribune

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Ticket Tribune
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden