StubHub Nederland | Koop en verkoop van tickets tussen fans Concerten, voetbal, festivals... Je tickets voor de beste live evenementen koop en verkoop je hier. Stubhub, h�t veilige platform voor fans! StubHub was voorheen bekend onder de naam TicketBis


StubHub Reviews

  • Kaartjes besteld en betaald. Zou een download link krijgen. NIKS GEHAD! NIEMAND TE BEREIKEN. GEEN REACTIE OP MAIL. CHAT GAAT NERGENS OVER! !WEG €115,-

    Sterke punten
    Weten het mooi te brengen maar uitvoering is zwaar KUT!!

    Zwakke punten
    ALLES SLECHT!!

    Door Sidje op 15 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echt nooit meer iets via stubhub kopen, kaarten voor een voetbal wedstrijd die echt extreem veel duurder zijn dan de werkelijke verkoop waarde. Deze site maakt het te makkelijk voor oplichters!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen enkele relatie tussen verkoop en originele prijs.

    Door Rick op 8 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat ben ik genaaid zeg. Probeerde kaarten te kopen voor de voetbal, blijk ik de superhoofdprijs betaald te hebben. Kaarten kosten in het echt 15 euro per stuk, ik heb 50 euro per stuk betaald!!!!!!! Bestelling ongedaan maken kan niet. Wat een ballenbedrijf. Nooit maar dan ook nooit meer zal ik hier iets bestellen.

    En de livechat is niet te vinden, zoek maar eens contact. Lukt je niet!!!

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door AB op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb hier kaartjes voor kwartfinale EK vrouwen gekocht, slechtste plekken in het stadion, absurd hoge prijs

    Sterke punten
    geen, nooit meer iets kopen hier

    Zwakke punten
    Ze kloppen je het geld uit je zak

    Door Mar op 31 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik had voetbal tickets besteld. klik en bestel op de onderste ring en ook alleen die ring lichtte in zijn geheel op bij mijn bestelling. krijg vervolgens kaartjes voor de 2e ring, helemaal bovenin het stadion. tot 2 keer toe wordt er heel nonchalant gereageerd: "die vallen nou eenmaal ook onder hetzelfde tarief", en ik moest de kaartjes zelf maar proberen te ruilen. Eenmaal in het stadion zat de onderste ring bij lange na niet vol en zaten wij met zijn 2-en alléén in 4 vakken. ik koop hier nooit meer wat!

    Door Mark op 7 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kaarten gekocht voor championsleague wedstrijd Barcelona-Manchester City. In het stadion bleek dat door ticketbis verkochte kaarten nep waren. Ze waren van seizoenkaarthouder die ze zelf gebruikte. Ter plekke moest ik nieuwe kaarten kopen en ik heb de helft van de wedstrijd gemist.
    TICKETBIS weigert geld terug te betalen.
    KOOP DUS NOOIT KAARTEN BIJ TICKETBIS. ZE ZIJN ONBRUIKBAAR!!!!!!!

    Sterke punten
    GEEN ENKELE. TICKETBIS HEEFT OP GEEN ENKELE MANIER GEPROBEERD DIT OP TE LOSSEN.

    Zwakke punten
    VOLSTREKTE NEPPERIJ. BESPAAR JE GELD EN KIES EEN BETROUWBARE TICKET VERKOPER.

    Door Heleen op 29 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in de pre sale van ticketbis 2 kaartjes voor Coldplay gekocht. Ik werd echter gebeld dat de kaarten er toch NIET waren. Tot op heden nog steeds GEEN geld terug gekregen (€ 220,--).

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbare organisatie die beloften niet waarmaakt!

    Door Lizanne op 4 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb 92 eu betaald voor een weekend ticket voor Awakenings.
    Netjes betaald en een bericht gekregen dat de tickets zijn verstuurd.
    helaas geen download link gekregen.
    op zich kan dat gebeuren , maar nu wil ik iemand spreken en krijg gewoon niemand te pakken. ook geen racties op mijn mail niets.
    als ik wil chatten met iemand is er niemand beschikbaar

    Sterke punten
    mooie site maar helaas

    Zwakke punten
    beloven van alles , maar komen het niet na

    Door edwin op 24 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek StubHub

Schrijf je eigen review over StubHub