Reviews van deze auteur

Viagogo: NOOIT meer!

Review over ViaGoGo

Ik had in augustus 2013 kaarten besteld EN betaald voor de voetbalwedstrijd Ajax - FC Barcelona (26 november 2013). Een paar dagen vóór de wedstrijd kreeg ik ineens een mailtje dat er hard werd gewerkt aan mijn probleem. Ik wist nergens van. Het bleek dat de verkopende partij geen kaartjes had, maar Viagogo zou er alles aan doen om vervangende kaartjes te regelen.
Vanaf dat moment ging het wat minder goed.
Ik heb diverse malen gemaild om een update, en kreeg een aantal malen reactie. Daarin stond alleen standaardtekst, waar je niets aan had.
Op een aantal mails kreeg ik helemaal geen reactie.
Ik heb driemaal gebeld naar het Engelse nummer, om te kunnen spreken met een 'advisor'. Eén keer heb ik na een kwartier luisteren naar jazzmuziek de verbinding verbroken. De tweede keer (één dag voor de wedstrijd) kreeg ik een 'advisor' aan de lijn, die amper Engels sprak. Ze beloofde het door te geven en ik zou worden teruggebeld. Niets meer gehoord.
De derde keer (de dag van de wedstrijd) kreeg ik een allervriendelijkste en Engelssprekende dame aan de lijn. Die leefde zeer mee, en beloofde voor het einde van de ochtend (Engelse tijd) terug te bellen. Niets meer gehoord.
's Avonds - terwijl de wedstrijd al was begonnen - kreeg ik een mailtje dat mijn geld zou worden teruggestort. Dat is overigens al wel gebeurd.

Dus hartelijk bedankt Viagogo, voor het door te neus boren van een (achteraf bezien) historische avond!

Sterke punten
Het geld werd daadwerkelijk terugbetaald.

Zwakke punten
- In augustus bestelde EN betaalde kaartjes niet kunnen leveren
- Geen enkele daadwerkelijke interesse bij Viagogo om het probleem op te lossen
- Alleen mails met standaard tekst sturen
- Mail sturen met waarin de mogelijkheid werd geboden om mijn kaartjes te VERKOPEN (dan moet ik ze wel hebben ontvangen)
- Een minuut later een reactie op die door Viagogo verzonden mail dat die mail als niet verzonden kon worden beschouwd.
- Geen enkele keer worden teruggebeld door Viagogo, ondanks beloften!

reacties: