Reviews van deze auteur

Tickets Peter Bence

Review over ViaGoGo

Wat een BOEVEN! Deze website staat bovenaan in Google om tickets te kopen voor oa. het concert van Peter Bence in Carré voor oktober 2022. Tickets Te Koop Nu Beschikbaar. Ze hebben het op die pagina niet over “een marktplaats”, anders had ik daar sowieso niet op geklikt. Het concert is immers pas over een half jaar, dus nog lang niet uitverkocht. In eerste instantie denk je dat zal dan vast een prima website zijn.

Op zondag 1 mei om 11:30 uur koop ik twee kaartjes van €244,00 bij het bedrijf. De volgende dag ontvang ik tickets waar €59,95 per ticket op staat met een andere naam vermeld. Op de website van Carré staat €59,95 per ticket. Ik voel gelijk dat ik ben opgelicht en na een korte zoektocht op het internet weet ik genoeg.

Het bedrijf is onbereikbaar per telefoon en ik ontvang standaard mails terug.

Ik heb vervolgens Carré gebeld om te vragen wanneer de tickets met mijn ordernummer bij hen zijn besteld. Op maandag 2 mei om 11:56 uur.

Dat betekent dat Viagogo geen marktplaats is voor kopers en verkopers, zoals ze in kleine letters op de website pretenderen. Dat betekent dat zij na een bestelling pas de kaartjes inkopen bij de desbetreffende partij en hun "winst" pakken.

Ze hebben geen KVK en staan geregistreerd in Zwitserland. Dat betekent dat zij niet tot de EU behoren mbt de Europese wetgeving. Ze kunnen dus door blijven gaan met deze oplichtingspraktijken. Dit bedrijf is wereldwijd actief. Ongelooflijk dat Viagogo sinds 2006 bestaat en dat er niet wordt ingegrepen.

Koop nooit via Viagogo!!!!!!!!

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Oplichters

reacties:

Review: Tickets Peter Bence

Super, dankjewel Marianne! Dat was precies wat ik van plan was. Aangifte staat gepland en verder ga ik er werk van maken in de media. Een schande hoe lang deze praktijken door kunnen gaan!