Echte concertkaarten (niet nep) tegen een hoger tarief

Echte concertkaarten (niet nep) tegen een hoger tarief

Bij sommige concerten (of voetbalwedstrijden) zijn de kaarten snel uitverkocht, wat het voor de werkende mens soms onmogelijk maakt een eerlijk kaartje te kopen. Dan is het kiezen tussen de alternatieven, waar veilig en betrouwbare koop van wezenlijk belang is.

Zelf heb ik de website van Viagogo bekeken en de verkoper wordt pas betaald na het evenement, wat in eerste instantie vreemd is. Echter de achterliggende gedachte is logisch, namelijk dat de afnemer werkelijk het concert kan bezoeken. Dit is voor mij een teken van bescherming van de afnemer. Helaas is het wel zo dat hoe populairder het evenement hoe duurder het kaartje (dito voor de beste plaatsen). De afhandeling via UPS bij papieren kaarten is waterdicht.

Zelf heb ik soms bij een marktplaats mijn twijfels bij kaarten gehad, waar ik dan netjes een waarschuwingsbericht kreeg en mijn intuïtie heb gevolgd door de aanbieder veel vragen te stellen. Echter is dat omslachtig en kies ik liever voor een Viagogo of vergelijkbaar bedrijf. Tot heden goede ervaring, alleen de manier waarop de klantenservice is geregeld vergt soms geduld.

Kortom voor een meerprijs heb je wel zeker een toegangskaartje, waar het bij andere websites soms om oplichters gaan die je leuke avond uit verpesten!

Sterke punten
Veilig aankoop (en indien gewenst verkoop) van kaarten
100% ticketgarantie (verkoper krijgt geld na evenement)

Zwakke punten
Hoge(re) prijs
Klantenservice minder goed bereikbaar

Bezoek ViaGoGo Reviews over ViaGoGo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ViaGoGo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden