Betrouwbaar?

Wij hebben 6 tickets besteld op topticketshop.nl. Na de recenties gelezen te hebben zijn wij bang dat de kaarten niet betrouwbaar zijn en dus dat we bij de entree niet binnenkomen. Heeft iemand hier wel ervaring mee?

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
De prijs is vele malen duurder dan de officiële prijs.

Bezoek TopTicketshop Reviews over TopTicketshop

37 reacties


Ik heb ook geen ervaring met topticketshop. Ook 2 kaarten via hun besteld. ..ben ook bang dat ik genaaid ben...

Hallo Mandy, U krijgt uw kaartjes gewoon hoor. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. U kunt ons met vragen ook bereiken op 085 7441447, veel plezier alvast, groeten Sonja, Team topticketshop

Ik heb mijn tickets nog steeds ni ontvangen !! Topticketshop. Nl is mss ni te vertrouwen

Ik had kaartjes besteld en betaald voor een optreden van Hans Teeuwen in het capitole in Gent.

Na 5 dgen kreeg ik dit bericht:Onze leverancier heeft aangegeven dat er iets is misgegaan met de levering van deze tickets. Wij hebben ons best gedaan om onze leverancier te houden aan haar leveringsplicht maar wij hebben inmiddels van hen te horen gekregen dat de levering definitief niet door kan gaan. Door deze onmacht kunnen wij uw tickets helaas niet leveren. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses.
ik kon evt. vervangende kaartjes krijgen,maar in Belgie is alles uitverkocht.Heb daarom gevraagd om het geld terug te sturen,maar nog steeds geen enkele reactie.Ben benieuwd of er meer mesnsen zijn waarbij de kaarten niet geleverd worden.

Ik had 2 kaartjes via topticketshop. Ook erg bang dat deze nep zouden zijn. 10 dagen voor het concert kreeg ik de tickets via de mail. En een dag voor het concert uitgebreide informatie voor het concert. geen problemen gehad met naar binnen komen. Heel erg genoten van het concert!

ik moet mijn mening herzien,ze hebben het geld voor de door mij betaalde tickets terug gestuurd.
Ik blijf hat alleen raar vinden,dat ik ,zodra bekend werd dat Hans Teeuwen in Gent kwam optreden,direct mijn tickets besteld had.dus was bestlist bij de eerste die bestelde.volgende keer maar beter weer vis Sherpa bestellen,dan zijn de kaarten in ieder geval verzekerd.

Bedankt voor jullie reacties. Ik ben erg benieuwd. Ik krijg ze denk ik begin mei pas. Ik laat het weten na het concert. Hopen dat ze gewoon geldig zijn!

Hoi mandy, ik vroeg me af of je kaartjes nog zijn binnengekomen en hebben gewerkt? Wij hebben namelijk pas geboekt voor de lion king en hebben nu dezelfde mail als frank ontvangen. Aangezien ik nu veel recenties aan het nalezen ben ben ik toch wel een beetje bang dat we genaaid worden door deze ticketshop. Laat je iets weten?

Ik ben ook heel benieuwd,Loes.Ik heb tickets voor een concert gekocht 13 november. Heb al contact gehad met topticketshop, zij zeggen dat ik me geen zorgen moet maken,maar als ik al die slechte recensies lees op Internet, heb ik er geen goed gevoel over...ben bang om niet binnen te komen, dat zou ik nog het ergst vinden. Ben benieuwd...

Ik heb nu precies hetzelfde met de Lion King. Gister twee tickets besteld en betaald met ordernummer x. Krijg ik vandaag een mail dat het niet goed is gegaan,maar noemen ze een ander ordernummer. Ik heb wel gewoon de twee e-tickets al gedownload. Mijn naam staat er echter niet op vermeld. Voel me achteraf misschien een overhaaste idioot, maar topticketshop was letterlijke de eerste hit op Google bij het zoeken naar Lion King tickets. Ik mag echt hopen dat ik me druk maak om niets, en vind het tenminste fijn om te lezen dat het bij sommige wel gewoon goed verlopen is.

Nou, de tickets zijn gisteren binnengekomen. Ben benieuwd of ik ook binnenkom, so far so good...

We hadden de kaartjes een paar dagen voor het concert binnen. We konden gewoon binnen en hebben verder helemaal geen problemen gehad met de service!! Ik zal hier minder snel nog een keer bestellen omdat zij zelf kaarten kopen en ze doorverkopen. De kaarten zijn naar mening wel betrouwbaar!

Hallo allemaal
Ook wij hebben kaarten besteld voor Waylon, eerst gewoon een goed gevoel erover maar nu heb ik zoveel slechte ervaringen gelezen dat ik echt bang ben of we komen en of we kaarten gaan krijgen? Dat je meer betaald kun je ze niet op afrekenen want dat staat vermeld maar ik ga er toch wel gewoon vanuit dat de kaarten binnen komen en dat wij ook ahoy binnen komen!!zijn er nog mensen die kaarten hebben besteld voor Waylon ?

Beste Erica
Wil je ons ook even laten weten of je binnen bent gekomen,
Ik hoop het voor je,

Geen enkel probleem gehad om binnen te komen! Super plaatsen en super genoten!!! Wat mij betreft geen zorgen dus!!

Ik ben toch wel enigszins geschrokken. Heb kaarten gekocht voor Bruno Mars op 9 mei 2017 in Ziggo Dome. Hoop toch echt dat ik hier voor kaartjes krijg. Want het concert is inmiddels uitverkocht

Hoi marijke

Ook wij hebben besteld/gereserveerd (antwerpen) ook wij houden ons hart vast,ik lees veel negatief maar ook positief....bruno zou een uitgelezen kans zikm natuurlijk om vele mensen een poot uit te draaien

Net kaartje gekocht voor Guns n Roses in goffertpark. Concert is pas 7-2017. Eigenlijk alle reacties die ik lees komen uiteindelijk goed. Trustpilot geeft goede reacties. Vind t ook spannend maar zal moeten afwachten. Ik hou jullie op de hoogte

Net 2 kaartjes gekocht voor Guus Meeuwis in juni. Krijg de kaarten pas eind mei. Ook ik maak mij ernstige zorgen nu ik (achteraf) zoveel slechte recensies lees. Hoop dat dit goed afloopt. Daarbij volgens mij ook veel te veel betaalt bij topticketshop

ook kaartje gekocht voor guns n roses voor goffertpark.krijg het kaartje 10 dagen van te voren volgens ticketshop.heb ook veel meer betaald als normaal maar dat heb ik er voor over.hoop alleen dat ik wel het kaartje krijg na al die slechte recensies

Ik heb een tijdje geleden twee tickets gehaald voor de Lionking. Ik heb de tickets wel ruim van te voren ontvangen. Vanavond is het zo ver en afwachten of het bij binnenkomst goed gaat, voornamelijk na alle reacties die ik lees.

Ben erg benieuwd. Heb 2 kaartjes gekocht voor Celine Dion in Gelredome.. nou achteraf balen dat ik het het daar gekocht heb.. zal mij benieuwen.. het is al zo duur..

Ik heb kaarten besteld voor celine dion... hopen dat het goed gaat

Ik heb ook kaarten gekocht voor Celine Dion bij Ticketshop. Ik hoop van harte dat alles goed gaat komen.

O jee heb nu al buikpijn heb twee kaartjes besteld voor 349 voor André Rieu op het vrijthof op 22-7 hoop dat dit goed komt inderdaad wel extreem duur achteraf laat het zeker weten hoe dit af loopt


Bezoek TopTicketshop Reviews over TopTicketshop

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TopTicketshop
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden