Rang1tickets.nl specialiseert zich in de verkoop van concertkaarten. Wij leveren tickets voor concerten in heel Nederland. Of het nou om een mega concert gaat van Andre Rieu in de amsterdam Arena, Coldplay in het Goffertpark in Nijmegen of Eagles in het Gelredome in Arnhem, Rang1tickets verkoopt de beste tickets. Ook bieden wij tickets aan voor cabaret en evenementen. De prijzen op Rang1 Tickets zijn gebaseerd op vraag en aanbod en zijn meestal hoger dan de originele prijzen.

Rang1 Tickets Reviews

  • Mijn vrouw heeft een maand geleden tickets voor Disney on ice (RAI, Amsterdam) gekocht voor 50e per ticket. Matige plaatsen (bronze, rij 18). Deze blijken achteraf 22,50 te kosten, zo zie ik nu op de tickets staan.

    Ik dacht dat er een fout gemaakt was, dus ben toch even gaan kijken op de site van Ticketmaster (waar naar verwezen wordt op de tickets).

    En wat blijkt: momenteel zijn bij Ticketmaster dezelfde tickets nog steeds beschikbaar voor 22,50...en de Diamond Tickets (Rij 1, beste plaatsen) zijn nog altijd 10 euro goedkoper dan de 3e rangs tickets die we bij Rang1Tickets gekocht hebben...


    Dat dit legaal is zeg, zijn we mooi ingetrapt!

    Sterke punten
    geen, pure oplichterij

    Zwakke punten
    Je krijgt gewoon de tickets van Ticketmaster doorgestuurd op naam van een katvanger.

    Door N.E. op 28 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • te duur, veel extra kosten die je niet verwacht. Kortom je betaald uiteindelijk 80% op de normale prijs

    volkomen inflexibel om tot redelijke oplossingen te komen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    duur, niet klant vriendelijk; weigeren wettelijk consumenten recht omdat ze weten dat de kosten van een proces toch te hoog zijn

    Door henk van Ark op 7 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • super. hoor wel eens slechte dingen over dit soort sites maar ik heb hier prima tickets op de kop getikt. kings of leon here I come. Alles verliep prima, aardige mensen

    Sterke punten
    makkelijk, snel, veel aanbod

    Zwakke punten
    kan iets goedkoper

    Door joke op 18 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben hier zeer goed geholpen met mijn vragen. ze hebben hele goede tickets en de mensen die er werken zijn super meewerkend dat vind ik nog wel het belangrijkst in deze tijd. heel erg goed en betrouwbaar.

    Sterke punten
    vertrouwen
    snel
    behulpzaam
    goede tickets

    Door agnes op 17 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door een fout op de website kreeg ik na mijn betalingsopdracht via Visa Card de melding: betaling mislukt. Vervolgens betaal ik via I-deal. Nu blijkt dat de betaling via Visa Card wel verwerkt is en staat doodleuk op mijn overzicht. Als ik vervolgens met bewijzen kom dat ik dubbel heb betaald blijven ze ontkennen dat ze het geld via Visa Card binnen hebben. Ik heb het 2x nagevraagd bij Visa en het geld is betaald. Maar nu reageren ze helemaal niet op mijn verzoek tot terugbetaling en ben ik genoodzaakt een procedure via Visa Card op te starten om mijn geld terug te krijgen. Wat een slechte boekhouding van Rang1 tickets!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    De website deugt niet!

    Door Sandra op 13 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb het geld voor geannuleerde anouk concert gewoon terug gekregen. Prima geregeld

    Sterke punten
    goede klantenservice

    Zwakke punten
    niks

    Door joost op 26 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Rang1tickets kaarten besteld voor concert in rosso van Anouk. Blijkt concert niet door te gaan op de dag dat kaarten gelding waren. De vervangende datum kan ik niet dus wil ik kaart terug verkopen. Dit kan dus niet. Tevens vond ik het opvallend dat de kaart die ik had ontvangen maar €59,-koste plus € 6,-administratie kosten. Ik moest er € 75,-voor betalen. Dit alles betekend nu dat ik mijn kaart kan vernietigen en dus €75,- armer ben. Ik vind dit de grootste oplichterij die er bestaat en adviseer dan ook iedereen om geen kaarten met via dit bureau te kopen!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar
    Duur

    Door W. Bruijs op 22 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb voor de verjaardag van mijn vriend tickets besteld voor soldaat van oranje .
    Ik doe dit eigenlijk nooit online maar dit keer wel en ik kwam op de site van Rang1tickets terecht.
    Netjes alles ingevuld voor 1e rang tickets koste 172.25 .
    Tot mijn verbazing krijg ik tickets per email voor de 3e rang voor 35 euro per ticket onder een andere naam .
    Dus ik heb 100 eure teveel betaald .
    Als je ze belt krijg je te horen dat zij een doorverkoop site zijn .
    Ze kopen tickets op en verkopen die dan door als de voorstelling van die datum uitverkocht zijn .
    Ik heb mijn teveel betaalde 100 Euro terug gevraagd ,maar ze zeggen gewoon had u de algemene voorwaarden maar moeten lezen ,daar staat op dat als ze de kaarten niet kunnen leveren ze een goedkope opgekochte kaarten kunnen door verkopen .
    Ik vind dit dus diefstal en oplichterij ,je kan ze ook niet opzoeken want er is geen adres bekent.

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    geen goede ticket verkoper .
    oplichters zijn het .

    Door van Gelder op 8 juli 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Op 2 dec. 2 kaarten online gekocht voor Soldaat van Oranje, 29 dec. 20.00 uur, met een opslag van €53 per ticket + € 15 ‘servicekosten’. Direct gemaild en gevraagd om levering( wanneer, c.q. of het gekochte ook geleverd gaat worden). Geen reacties. Vervolgens via de website contactformulieren en klachtenformulieren ingevuld. Geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen en live chat werkt niet. De ‘belofte’ om klachten/vragen/ mailtjes binnen 2 werkdagen te beantwoorden, slaat nergens op. Onrust en wantrouwen nemen toe bij mij. Op 6 dec. annuleer ik de tickets, omdat Seetickets.nl ( de officiële ticketverkoper voor Soldaat van Oranje), meldt dat het veelvuldig voorkomt, dat de tickets niet geldig zijn, indien al geleverd, omdat ze dubbel verkocht zijn, of dat rang 3 wordt geleverd terwijl rang 1 is gekocht. Seetickets staat machteloos en met de rug tegen de muur. Op 6 dec. chat ik kort met ‘Sarah’ van R1T, die uitsluitend algemeenheden verkondigt en meldt dat annuleren helaas niet mogelijk is. Op vrijdag 7 dec. reageert ene Brechtje op mijn eerste mailtje van 2 dec. jl. Levering van de tickets is eerst 7, dan 14 en nu 10 dagen voor de voorstelling…Op mijn mail van vrijdag 7 dec, waarin ik nogmaals aangeef: “ik heb de bestelling geannuleerd”, krijg ik van Brechtje een mail met een deel van de tekst die ook op de website staat en een verwijzing naar het feit dat voor de aanschaf van tickets geen 7 werkdagen bedenktijd geldt. Helaas wordt voorbij gegaan aan het feit, dat er niet geleverd is ( er is dus sprake van het niet nakomen van de koopovereenkomst en bij de aanschaf van diensten geldt het principe van betalen en leveren vrijwel op hetzelfde moment) )en de vraag of er geleverd gaat worden, blijft onbeantwoord. Ik heb contact gezocht met Consuwijzer en heb daar maandag a.s. een gesprek mee. R1T moet van de aardbodem verdwijnen. Malafide, onbetrouwbaar en daarmee handelt het webshopje te ‘kwader trouw’. Immers een bezoekadres bestaat niet. Sterker nog: uitdrukkelijk wordt gemeld op de site, dat niemand langs kan komen op het postadres…

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Club van oplichters, malafide bedrijf, handelt 'te kwader trouw'.Zakkenvullers. Moet zo snel mogelijk van het web afgehaald worden.

    Door O.Harmsma op 9 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wilde graag op een voor mij bijzondere datum naar Soldaat van Oranje. De voorstelling was helaas al uitverkocht. Via rang1tickets heb ik toch nog kaarten kunnen regelen. Alles is gegaan zoals belooft en ik had avond die ik graag wilde hebben.
    Het is gek hier te lezen dat andere mensen zulke slechte ervaringen hebben terwijl ik zo tevreden over ze ben, maar overal gaat wel eens iets mis natuurlijk.

    Sterke punten
    Zij hebben tickets die elders zijn uitverkocht.

    Zwakke punten
    geen wat mij betreft

    Door Roxana van W op 7 december 2012 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag de tickets voor Leonard Cohen uitgeprint. Wat blijkt: ze staan op een andere naam en de prijs die op de ticket staat is stukken lager dan die ik besteld en betaald heb. Uiteindelijk iemand aan de telefoon gehad en ze schermen met alles wat in de voorwaarden staan. Dit is dus ook makkelijk scoren. Zo kan je veel dure kaarten verkopen en toch goedkope kaarten verstrekken. Wat een slechte zaak. Hier zal ik nooit meer iets bestellen!
    Wat je ook vraagt: geen enkel duidelijk antwoord!!!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door M. Terlouw op 16 augustus 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteren bij rang1tickets 4 kaartjes voor een festival besteld en direct met ideal betaald.

    Vandaag krijg ik een mailtje terug dat er een storing is geweest en dat de kaartjes uitverkocht blijken te zijn.

    In dat mailtje een excuus en de optie om voor iets anders kaartjes te bestellen met korting.

    Het terugbetalen van het bedrag (290 euro) is helaas niet mogelijk!

    zie onderstaande mail:

    Beste ... ,

    U heeft bij ons tickets besteld voor Into The Spring op 28-4-2012 om 10:00 in Stortemelk Vlieland. Door een technische storing stonden de tickets nog op beschikbaar terwijl dit optreden helaas uitverkocht is. Deze tickets kunnen wij derhalve niet leveren, waarvoor onze excuses!

    Omdat wij het betreuren dat uw bestelling Into The Spring tickets voor 28-4-2012 in Stortemelk Vlieland niet door heeft kunnen gaan mag u bij ons een nieuwe bestelling doen en krijgt u er 20% van het betaalde bedrag GRATIS bij!

    U krijgt een bedrag van ? 58.13 cadeau van Rang1tickets!!!
    U ontvangt van ons een couponcode ter waarde van ? 348.78. Dit is 120% van het oorspronkelijke bedrag van ? 290.65 dat u betaald heeft voor uw tickets.

    Deze couponcode is ongelimiteerd geldig. U kunt wachten tot uw favoriete artiest een concert gaat geven maar u kunt ook direkt een bestelling doen.

    Een ding is zeker: het zal een spektakel worden! En dat met een korting van 20 procent!

    Graag ontvangen wij van u het e-mailadres waar wij uw couponcode naartoe kunnen sturen.

    Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

    Met vriendelijke groet,


    Anouk
    Klantenservice Rang1Tickets

    Sterke punten
    fijn dat ze als een nette dief een excuus geven voor het stelen van mijn geld

    Zwakke punten
    geld stelen

    Door jedidja op 16 februari 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goeie site. goeie tickets helemaal top!

    Sterke punten
    makkelijk bestellen
    goede plaatsen
    vriendelijke klantenservice

    Zwakke punten
    zijn er niet. ja beetje duur misschien

    Door tanja deboer op 3 maart 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb 225?gestort voor 4tickets en heb niks gekregen!!!!!!!!!!!!

    Door afgeripte op 30 april 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Rang1 Tickets

Schrijf je eigen review over Rang1 Tickets