TicketMaster - 28 Reviews

Last updated: 6 november 2018
TicketMaster Logo

14.3% aanbevolen, 28 Reviews

  1. TicketMaster
  2. TicketMaster Reviews
  3. Schrijf ook een review over TicketMaster

Niet tevreden over TicketMaster? Probeer dan eens Ticket Tribune.

TicketMaster

Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument.

Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Details

Hits: 1574

URL: http://www.ticketmaster.nl/

CategorieŽn: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 28


TicketMaster reviews (28):

TicketMaster - TicketMaster klantenservice

0

Review:
De albekende 18e verjaardag kwam voor mij eraan en mijn lieftallige vriendin had me verrast me een geweldig cadeu namelijk 2 tickets naar Post Malone. Ik was ongeloofelijk blij maar helaas had ik I.V.M. mijn carrière bij Defensie een oefening op die datum. Mijn vriendin had haar hard verdiende geld verspild en onze gelukkig bui kwam snel tot een eind. Ik heb tot op de bodem uitgezocht hoe we een weg hierdoor heen konden vinden en de enige was door de kaartjes weer voor dezelfde waarde zien terug te krijgen. Met behulp van de geweldige werknemer genaamd Reinout hebben mijn vriendin en ik een geweldige oplossing gekregen. De organisatie heeft ons een grote dienst bewezen en daar zullen we erg dankbaar voor zijn. (Reinout, je verdient een flink schouderklopje) Ik wens de organisatie nog veel voorspoed en succes. Bedankt TM.

Sterke punten:
Snelle service
Duidelijke aanwijzingen
Vriendelijk
Erg begripvol

Zwakke punten:
Geen, de werknemer die ons heeft geholpen heeft uitstekend zijn baan uitgevoerd.

Maurice beveelt TicketMaster aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Kaarten proberen te bestellen

0

Review:
Ticketmaster is de grootse oplichterij wat er maar bestaat kaarten voor bts vanaf vandaag bestellen nou heb ik twee pubers wilde er graag heen dus papa gaat dat wel ff regelen vanaf 6.30 online op die site netjes gewacht in de wachtrij tot 9.00 gaat ie naar een vervolg scherm wacht tijd 0/30 minuten ik dacht dat ik al in de rij stond maar ja dus weer gewacht geen probleem nog totdat ik eindelijk op het vervolg scherm kom alles wat ik maar wilde bestellen op sorry geen tickets maakte niet uit wat ik deed 1 of 3 duurste of goedkoopste nee hoor geen kaarten dan ga je bellen krijg je een of ander domwicht aan de telefoon met wij kunnen je niet verder helpen na ticketmaster jullie besodemieteren de boel

Sterke punten:
Totaal geen

Zwakke punten:
Alles misschien is slim om mensen te plaatsen aan de telefoon die hersens hebben

Den tas beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Onbeschoft en ballentent

0

Review:
2 tickets gekocht voor Ed Sheeran. Tickets staan op naam. 1 Persoon kan niet mee, gevraagd of de naam op het ticket veranderd kan worden, het antwoord: nee absoluut niet mogelijk, heeft u pech, bedankt en tot ziens ! Dus met andere woorden, gooi ze maar in de kliko ! Wat een ballentent !!!!! Niet meer bij hun kopen !!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Paul beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Dure tickets niet ontvangen

0

Review:
Zeker geen aanrader 252,80 Ä kwijt voor concert Hazes , zou met speciaal pasje zijn , jammer maar nooit meer hopelijk trekken anderen hun lesje hieruit.

Sterke punten:
geen

Erwin Davi beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - waardeloos systeem!

0

Review:
Voor mijn zoons geprobeerd tickets te bestellen voor concert van Ed Sheeran. Vanaf 8 uur in de wachtrij gestaan met het bericht dat ik vooraan in de wachtrij sta. Om 11 uur startte de verkoop en vervolgens gebeurt er niets. Uiteindelijk het bericht dat de kaarten zijn uitverkocht.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Bestellen kan niet op basis van hier het eerst komt het eerst maalt. Dat zou veel eerlijker zijn voor mensen die al uren van tevoren hebben ingelogd.

Jan Peters beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Één grote scam

0

Review:
Om 09.30 in de zogenaamde 'tijdelijke' wachtrij geplaatst voor U2. Om 10.00 zou deze ververst worden en kom je in de definitieve wachtrij te staan. Dit is dus helemaal niet het geval!! De 'tijdelijke' wachtrij bleef gewoon doorlopen en dit werd de definitieve wachtrij, terwijl de FAQ op hun site heel anders doet vermoeden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Kijk uit voor deze kwakzalverij. Het zijn grote oplichters.

John beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - TicketMaster: teleurstellend

1

Review:
Vanmorgen 09.30 uur ingelogd op de website van TicketMaster om klokslag 10.00 uur 3 kaarten voor het concert van Shawn Mendes in het Ziggo Dome voor onze dochter en haar twee vriendinnen te kopen. Na enkele minuten was het reeds mogelijk om een bestelling te plaatsen en....daar bleef het gedurende 45 minuten bij. De melding dat de kaarten niet meer verkrijgbaar waren (welke rang ik ook selecteerde) bleven maar te voorschijn komen tot uiteindelijk de melding kwam dat er helemaal geen kaarten meer beschikbaar waren. Resultaat: drie teleurgestelde meiden en een ouder die bijna anderhalf uur voor niets moeite deed om kaarten te kunnen aanschaffen. Conclusie: een frustrerende en een mij met een zeer onbevredigend gevoel achterlatende website. Jammer.

Sterke punten:
Zoekfunctie.
Inloggen.

Zwakke punten:
Website is traag.
Website lijkt niet real-time te functioneren.
Te veel foutboodschappen.
Onduidelijkheid betreffende de status van de bestelling.

Dick beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Slechte helpdesk en spam

0

Review:
Kaarten besteld voor Kenny Rogers voor nov-2016. Ging op zich prima, maar al snel kreeg ik reclame via de e-mail. Ingelogd op mijn account en dit uitgezet. Is op zich al niet netjes, want dit hoort 'opt-in' te zijn en niet 'opt-out'.
Tot mijn irritatie en verbazing blijf ik zeker wekelijks reclame emails krijgen voor andere evenementen.
Ik heb een klacht per e-mail ingediend, waarop gezegd werd dat er binnen 5 dagen een reactie zou komen....mooi niet dus !!
Na 2 weken of zo wel de melding dat het erg druk was en dat het daarom wel langer kon duren. We zijn inmiddels ruim een maand verder en ook op een tweede klacht nog steeds geen inhoudelijke reactie.
Toen maar gebeld naar het Ä 0,60 / minuut kostende klantenservicenummer (en dan beweren ze een 'zo laagdrempelig mogelijke service' te bieden....
U raadt het al: "het is momenteel te druk om u in de wachtrij te zetten...'

Zwakke punten:
Zeer slechte klantenservice response tijd en schandalig dat ze voor een klantenservice Ä 0,60 / minuut durven te vragen.

NOOIT MEER een kaartje bij dit amateuristische bedrijfje....

Dick Bakke beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - klotebedrijf dat Ticketmasters

0

Review:
Ook ik ben vorige week en vandaag ik weet niet hoe vroeg al ingelogd en net als meerderen al schreven wordt je, als je bijna aan de beurt bent, zo weer achteraan in de rij gezet. Dan kan je het vergeten. Klopt GEEN DONDER VAN!!!
Echt een vet klotebedrijf!!!
Ik geloof ook zeer zeker dat ze goeie zaken doen met SEATWAVE. Vreemd dat je daar nog geen 10 seconden na de officiele verkoop tickets kan kopen die gewoon 10 x!!! zo duur zijn.
Nee, sodemieter maar een eind op!

Robin beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Waardeloze grafsite...

0

Review:
Het is niet te geloven hoe het er tegenwoordig aan toe gaat met de kaartverkoop van grote concerten via Ticketmaster. Dat je er is een keer langs grijpt kan altijd natuurlijk maar dit GRAFBEDRIJF zorgt er voor dat je gewoon altijd pech hebt! 4 concerten van Muse: 2 in Nederland en 2 in België via Ticketmaster.be en je kunt er gewoon naar fluiten...

Op tijd ingelogt, vrij vooraan in de wachtrij en zodra de verkoop start word je weer teruggeflikkert naar het einde van de rij en je kunt het maar bekijken netals altijd. Wat mij betreft kunnen jullie bij Ticketmaster allemaal de tering krijgen!!!

Marktplaats staat weer lekker vol met kaartjes tegen prijzen waar je je hond nog niet overheen laat gaan!! Jullie hebben aan iedereen gewoon het schijt en laten de fans een dikke krijgen.

Dit is ook gelijk de laatste keer dat ik kaartjes probeer te krijgen bij deze oplichters!

Sterke punten:
Mensen oplichten...

Zwakke punten:
Stelletje honden zijn het!

Tim Charde beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over TicketMaster

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TicketMaster aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TicketMaster aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TicketMaster


Home Ľ Algemene Ticketaanbieders Ľ TicketMaster