TicketMaster - 28 Reviews

Last updated: 6 november 2018
TicketMaster Logo

14.3% aanbevolen, 28 Reviews

  1. TicketMaster
  2. TicketMaster Reviews
  3. Schrijf ook een review over TicketMaster

Niet tevreden over TicketMaster? Probeer dan eens Ticket Tribune.

TicketMaster

Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument.

Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.

TicketMaster Details

Hits: 1574

URL: http://www.ticketmaster.nl/

CategorieŽn: Algemene Ticketaanbieders

Reviews: 28


TicketMaster reviews (28):

TicketMaster - Onbeschoft

0

Review:
Vandaag kreeg ik een jongedame aan de lijn die mij constant tutoyeerde. Vroeg of ze dit liever niet wilde doen aangezien wij geen twintigers meer zijn. Zij bleef maar doorgaan met tutoyeren en werd ook nog boos toen ik haar tutoyeerde. Mag het iets beleefder?

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Onbeschoft en niet luisteren.

Gaby beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Ticketmaster is onbetrouwbaar

1

Review:
Op de een of andere manier denk ik dat ticketmaster weet wat je ooit hebt besteld. Net als bij vliegtickets.
Ik zit klaar en ben toch altijd te laat of ik krijg hele dure tickets aangeboden. duurder dan als mijn man op een andere locatie voor mij inlogt. Ik krijg altijd staplaatsen toegewezen terwijl ik graag wil zitten.
ik heb het gevoel dat er iets niet klopt op de site van ticketmaster. Je moet niet kiezen voor best beschikbaar en je doet er goed aan om steeds op een andere computer in te loggen.
Als ze weten dat je toch zwicht voor een dure kaart via de doorverkoopwebsite van ticketmaster dan krijg je geen goede tickets aangeboden.
Oplichters zijn het.

Sterke punten:
geen.
Ik verlang terug naar het systeem van de VVV-verkoop.
Dat was nog eens echt eerlijk. Gewoon op tijd bij de VVV langs en je had altijd de kaarten die je wilde.

Zwakke punten:
heel veel

Pas beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - kuddedieren

0

Review:
De meeste mensen zijn kuddedieren en als de media in koor roept dat een artiest goed is dan wordt men direct fan van de artiest. Als die artiest dan een concert geeft moet men niet gek op kijken dat het heel snel is uitverkocht en dat er op doorverkoopsites de tickets voor een veel te hoge prijs worden verkocht. Nog te veel mensen trappen daar in en kopen de veel te ure tickets.
Ik loop niet achter de massa aan en ik heb een kaart gekocht voor een concert van Alan Parsons Project in Oldenburg bij ticketmaster. De voorverkoop is al maanden aan de gang en de kaarten zijn nog niet uitverkocht. Ik kreeg heel op tijd mijn kaart voor de originele prijs en ben dus zeer tevreden over ticketmaster.

Sterke punten:
Eerlijk adres en originele prijzen
Snelle levering van kaarten
Betrouwbaar
Ruime keuze aan concerten (bij buitenlandse concerten even bij de collega's in het betreffende land kaarten kopen)

Zwakke punten:
Hoge verzendkosten

Ria beveelt TicketMaster aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Bij Ticketmaster bestel ik niet meer

0

Review:
The Cure aanstaande november, natuurlijk wilden wij daar heen. Benieuwd of er nog kaarten waren dus hop meteen naar de meeste bekende en vertrouwde (dat dacht ik dan) verkoopsite gegaan, Ticketmaster. Helaas, geen kaarten meer, linksom rechtsom, niets meer te koop maar....wel op seatwave. Ik kijken en ja hoor daar waren genoeg kaarten te koop, helemaal blij maar toen ik de verschillende flink uiteenlopende prijzen zag van minimaal 3x tot 10x meer dan de normale prijs met nog eens extra 60 euro (voor 3 kaarten) servicekosten voor staanplaatsen voelde ik me vreselijk opgelicht. Drie keer op het punt gestaan om bijna 400 euro uit te geven...Toch verder gaan googlen en daar zag ik Topticketshop.nl en ik kon het niet geloven want zij hadden wel genoeg kaarten waar ik uit kon kiezen. Misschien een tientje? meer dan de oorspronkelijke prijs maar dat heb ik er heel graag voor over. Deze site was heel overzichtelijk en de afhandeling en op de hoogte houden per mail ging erg goed. Ik krijg de kaarten 2 weken voor het concert thuisgestuurd dus ik verwacht geen problemen. Kortom, ik ga door alle bad news nooit meer bij Ticketmaster bestellen en al helemaal geen moeite meer doen om via hun bij seatwave terecht te komen, hun monopolytijd is voorbij, dat is wel duidelijk.

Sterke punten:
dat was vroeger...

Zwakke punten:
geen kaarten aanbieden (zogenaamd uitverkocht) sowieso voor de normale ticketprijs maar meteen doorlinken naar seatwave. Een zwarte markt site (sorry maar ik kan het niet anders zien) waar de kaarten voor minimaal het dubbele worden verkocht met belachelijk veel servicekosten...dat kan echt niet.

Ans beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - oplichters

0

Review:
IK HEB 2 DURE TICKETS GEKOCHT VOOR CHARLES AZNAVOUR IN DE BLACK BOX RIJ 8 KAART 63 64
WE ZATEN TE KIJKEN TEGEN EEN ZWART GORDIJN MET VEEL MOEITE , EN IN ALLERLEI BOCHTEN WRINGEN KONDEN WIJ CIRCA 30 PROCENT VAN HET PODIUM ZIEN HIERVOOR HEBBEN WIJ 158 EURO PER TICKET BETAALD SCHANDALIG DIT RIEK NAAR OPLICHTRIJ
MEN HEEFT ONS IN FEITE ONVERKOOPBARE PLAATSEN VERKOCHT HET PODIUM ZAT RECHTS EN WIJ ZATEN LINKS 23_01_2°16 CHARLES AZNAOUR
IEDERREN OM ONS HEEN ZAT HIEROVER TE KLAGEN
TICKETMASTER WEET DONDERSGOED DAT ZIJ DE TICKETS VAN BLACKBOX NIET HADDEN MOGENVERKOPEN
WIJ HEBBEN GENOTEN VAN AZNAOUR OP DEZE MANIER HADDEN WIJ OOK THUIS EEN CD KUNNEN AFSPELEN ZONDER NEKPLIJN

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
verkoopt tickets zijn genadeloos

GRAAFMANS beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Annuleringsverzekering

1

Review:
Ik heb een paar weken geleden kaartjes gekocht voor een concert in Eindhoven, ik woon in Nijmegen. Deze kaartjes waren voor de verjaardag van mijn vader, waar ik hem een groot plezier mee heb gedaan.

Nu komt dezelfde band in Nijmegen optreden, en had bij mijn kaartjes een annuleringsverzekering aangeschaft, a 2,50 per stuk. Maar ik kan mijn kaartjes niet annuleren, want je kunt alleen annuleren als een direct familielid in het ziekenhuis ligt, of dood is.

Dit is behoorlijke onzin. Ze laten niet duidelijk hun voorwaarden blijken, en bij een annuleringsverzekering denk je wel aan wat anders.

Sterke punten:
Hebben ze niet.

Zwakke punten:
Alles.

Hanna beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Niet ontvangen kaartjes abn

0

Review:
Kaartjes wel betaald niet ontvangen. Bellen en dan krijg je 2 opties waar dit onderwerp niet gekozen kan worden. (Mail maar dan krijgt u binnen 5 werkdagen of voor het evenement begint een reactie.) ik heb toen gewoon een optie gekozen omdat ik iemand wilde spreken en tot mijn grote verbazing werd ik keurig te woord gestaan en geholpen. Moest daarna toch nog mailen en bestandje van het bankafschrift bijvoegen maar uiteindelijk smiddags had ik de tickets binnen.
De service vd de dames was uitstekend !

Sterke punten:
Makkelijk en snel te bestellen.

Zwakke punten:
Bij problemen niet makkelijk toegangkelijk.
Bellen is absurt duur en je hebt ze zomaar 20 min ad telefoon (9,00 euro.
Het is klant onvriendelijk om geen optie aan te bieden in het tel. Menu wat overige vragen betreft.

Jet beveelt TicketMaster aan bij vrienden/bekenden

TicketMaster - Gereserveerd voor de Moody Blues, ging goed

0

Review:
Ik heb net gereserveerd voor de Moody Blues. Dit is een concert met zitplaatsen, het was makkelijk om de betreffende zitplaatsen te selecteren en ter reserveren. je kan gratis de kaartjes uitprinten. Op laten sturen kost 3,- extra, en aangetekend verzenden 11 euro extra

De prijs voor eerste rang was 59, ook kon je een annuleringsverzekering nemen,
er staat dan niet de prijs met annuleringsverzekering bij alleen ook 59,- met annuleringsverzekering. Pas aan het einde zie je dat de annuleringsverzekering iets van 3 euro en nog wat per persoon kost (dus als je met 3 personen gaat 3 x 3 euro aan kosten). Dus ik ben weer terug gegaan en eheb de kaartjes daarna zonder annulerings verzekering besteld.

Servicekosten vind ik vrij hoog meer dan 5 euro en dat dan 3x als je voor 3 personen reserveert. Beter is dat dan om dit bij de prijs in te calculeren. Dan is het schrikeffect voor mensen minder groot. reken dan 64,- bijvoorbeeld zonder steeds overal kosten extra voor te berekenen.

Sterke punten:
Je kan snel reserveren, als je ze zelf uitprint heb je de kaartjes dezelfde dag nog in huis

Zwakke punten:
hoge bijkomende kosten, annuleringsverzekering, service kosten en eventueel het opsturen van de kaartjes

TicketMaster - huilen

0

Review:
Ticketmaster moet zijn capaciteit maar eens aanpassen. Bij populaire concerten wordt je eruit gegooid tijdens betaalproces..Ik snap zowieso niet dat er concertkaarten worden aangeboden via malafide ticketburo's tegen woekerprijzen? ik neem aan dat die via Ticketmaster worden ingekocht? En dan zeggen: weet waar je koopt?

Sterke punten:
Als je kaarten hebt besteld zijn ze ook snel binnen

Zwakke punten:
website kan het grote aantal fans niet aan dat tegelijkertijd wil bestellen.
ze verkopen volgens mij dus ook door aan malafide buro's dat er flink aan wil verdienen, kortom de echte fan komt niet aan bod.

Linda beveelt TicketMaster NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over TicketMaster

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou TicketMaster aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou TicketMaster aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek TicketMaster


Home Ľ Algemene Ticketaanbieders Ľ TicketMaster