Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices. GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Reviews over Guts Tickets

  • Het was heel gezellig. volgend jaar weer

    Door David Beun op 24 juni 2019 Reageer
  • kaarten kopen gaat vlot

    Door Pol op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik heb ook geen kaarten kunnen kopen bij de verkoop voor jochem. Maar hij treed gewoon te weinig op! Volgende keer beter

    Zwakke punten
    Life's unfair

    Door JochemFan op 19 juni 2019 Reageer
  • Op de dag van het concert een kaart te koop gezet. toen we binnen waren al een smsje gehad dat de kaart verkocht was. toppie!

    Sterke punten
    snel geld terug
    iemand anders blij

    Zwakke punten
    Nog niet iedereen gebruikt het!

    Door Madelein op 19 juni 2019 Reageer
  • Prima geholpen door support toen ik van kpn overstapte naar vodafone en een nieuw nummer kreeg.

    Sterke punten
    goeie support
    eerlijke betaalare tickets

    Zwakke punten
    nog niet tegengekomen

    Door Andrea op 19 juni 2019 Reageer
  • uren in de wachtrij gestaan voor jochem myjer in carre er waren nog 40.000 wachtenden voor me geen goede ervaring

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    heeeeel lang wachten

    Door silvester op 18 juni 2019 Reageer
  • Ik werd heel goed geholpen toen ik speciale wensen had vanwege medische noodzaak

    Sterke punten
    goed geholpen
    rekenig houden met minder validen

    Door Sana op 18 juni 2019 Reageer
  • Daar hebben ze ook kaarten voor gus niet kopen aalleen via guts !

    Door Ineke Maan op 17 juni 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik heb het gezien. ze zeggen dat ze het tegen de doorverkoop doen. maar wij kochten altijd
    gewoon bij guus zelf dus hadden wij geen last van. Nu hebben we er wel last van want geen idee waar je gaat zitten

    Sterke punten
    zou het niet weten

    Zwakke punten
    je weet niet waar je zit
    onhandig gedoe met je telefoon
    ik wil gewoon een ticket in mijn hand

    Door [email protected] op 17 juni 2019 Reageer
  • Dat je geen stoelen kan kiezen is wel even wennen, maar gelukkig heb je dan ook niet meer die stoelendans met allemaal losse plaatsen. Nu (hoop ik) gewoon met z'n allen bij elkaar volgend jaar.

    Sterke punten
    Met z'n allen bij elkaar

    Door Gert-Jan Kruimelink op 17 juni 2019 Reageer
  • goed

    Door Janine op 17 juni 2019 Reageer
  • Na groots meteen kaarten gekochd voor volgend jaar gewoon in de trijn ging echt super

    Door Tina Okkie op 17 juni 2019 Reageer
  • Wat zou de wereld mooi zijn als iedereen braaf z'n kaartjes terug zou geven, kaarten niet massaal op zou kopen en niet door zou verkopen voor hoge prijzen. Maar helaas, profiteurs heb je overal en ze verpesten de boel voor de echte fans.

    En daarom ben ik blij dat GUTS opkomt voor dit soort misstanden en (vreemd genoeg) als enige een echt werkende oplossing heeft. En natuurlijk heeft dat dan altijd minpunten, maar ik kon mooi wel kaarten scoren!

    Sterke punten
    - komt op voor fans
    - enige werkende oplossing
    - eerlijk

    Zwakke punten
    stelt extra eisen aan kaartkoper. Maar beter dan tickets op naam.

    Door John Spijker op 13 juni 2019 Reageer
  • Uiteraard zijn er mensen die niet een kaartje hebben kunnen bemachtigen, maar dat zou met een ander systeem ook zijn gebeurd. Eerder waren er veel mensen die op een oneerlijke manier voor konden dringen bij de online kaartverkoop, zij kochten dan veel kaarten om die vervolgens voor meer geld weer te verkopen! IK kan niet tegen onrechtvaardigheid en ben blij met deze eerlijke oplossing!

    Sterke punten
    Iedereen heeft een eerlijke kans om een ticket te bemachtigen. Als je toch verhindert bent kan je je ticket gewoon weer verkopen via hetzelfde systeem. Geen gedoe met uploaden op een andere site enzo.

    Door Sas op 12 juni 2019 Reageer
  • Ik was verbaast van de prijs die ik moest betalen voor een kaartje voor jochem meier , gewoon heel nette prijs.

    top zo zo word theater bezoek weer leuk!

    Sterke punten
    - eerlijke prijs
    - makkelijk bestellen
    - niet allemaal keuze en extras

    Door Cees Boersma op 12 juni 2019 Reageer
  • moeilijk systeem je krijgt je tickets laat ik zie het voordeel niet

    Sterke punten
    handige app

    Zwakke punten
    late tickets
    onduidelijk
    moeilijk

    Door johan op 11 juni 2019 Reageer
  • Helemaal goed gekomen met de kaarten en een topavond gehad, hilarisch! Dank

    Sterke punten
    Altijd support
    Service van GUTS bij theater

    Zwakke punten
    Even onduidelijk/moeilijk bereikbaar tijdens feestdagen

    Door Diederik Roe op 11 juni 2019 Reageer
  • Maakt mij niet uit wie de kaartjes verkoopt, als het maar werkt. En dat doet het.

    Sterke punten
    Het werkt

    Door Cas Bosman op 8 juni 2019 Reageer
  • Vanochend kaarten gekochd voor Groots paar minutjes in de wachtrij en hebbes. super!!!!1

    Sterke punten
    guus!

    Door Jenny op 7 juni 2019 Reageer
  • Bought tickets for Dead Can Dance. Worked perfectly, very smooth experience.

    Sterke punten
    Nice app, interface
    No nagging

    Door Jeffrey Cars op 6 juni 2019 Reageer
  • M'n smartphone was leeg bij het theater. Maar via legitimatie alsnog gewoon binnengekomen. Prima!

    Door Alex Kruit op 5 juni 2019 Reageer
  • We waren bang dat we de stoelen die we toegewezen hadden niet naast elkaar zouden zijn, wat mijn zoon niet echt leuk had gevonden (en ik ook niet)

    Maar het blijkd dat in sommige theaters stoelen 33 en 35 gewoon aast elkaar zijn!

    Sterke punten
    inderdaad stoelen bij elkaar
    goeie plekken

    Zwakke punten
    verwarrende theaters

    Door JJ boer op 4 juni 2019 Reageer
  • Gewoon ff twee kaarten kunnen scoren voor morgenavond Carré. Werkt dus echt de site van events.guts.tickets/tickets in de gaten houden en BOEM, hebbes.

    Sterke punten
    één plek om doorverkochte kaarten te kopen
    geen oplichting
    geen woekerprijs
    boem!

    Zwakke punten
    niks

    Door Mireille van op 4 juni 2019 Reageer
  • Een kaart is een kaart maakt mij niet uit hoe je hem koopt. Wel goed tegen dode bomen

    Sterke punten
    geen papier

    Zwakke punten
    geen papier :-)

    Door Cynthia Rood op 3 juni 2019 Reageer
  • Via GUT kon ik last minute kaarten kopen voor dead can dance. Ik had al gekeken op marktplaats maar daat stond niks dus heel goed dat het zo kon.

    Sterke punten
    snel kaarten kopen
    betrouwbaarder dan marktplaats

    Zwakke punten
    geen

    Door Sas B op 3 juni 2019 Reageer

Bezoek Guts Tickets

Schrijf je eigen review over Guts Tickets