Ticket Marktplaatsen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over ViaGoGo

ViaGoGo

ViaGoGo.nl is een online kaartenbeurs waar iedereen op een veilige en gegarandeerde wijze zijn kaarten voor live evenementen (concerten, musicals, theatervoorstellingen, sportwedstrijden en festivals) kan kopen en verkopen. ViaGoGo.nl is de grootste ticketmarktplaats ter wereld.

Kaarten
Lees verder Ľ

Bezoek ViaGoGo

2

Reviews en Ervaringen over TicketSwap

TicketSwap

Op TicketSwap koop en verkoop je veilig, makkelijk en eerlijk tickets voor concerten, festivals, sportwedstrijden, theater en dagjes weg. Door strenge controles en samenwerkingen met organisaties wordt fraude voorkomen.

TicketSwap is tegen woekerprijzen. Je kan daarom niet meer dan 120% van de originele ticketprijs vragen. Zo weet je als koper dat je niet te veel betaalt voor een kaartje. TicketSwap is eind 2012 opgericht door Ruud, Hans & Frank. De drie oprichters ondervonden zelf alle problemen rond het kopen en verkopen van e-tickets en wilden dit voor eens en voor altijd opgelost hebbe
Lees verder Ľ

Bezoek TicketSwap

3

Reviews en Ervaringen over Ticket2

Ticket2

Ticket2 is een veilige marktplaats in Nederland om tweedehands tickets te verhandelen. Ticket2 is hierbij de tussenpersoon tussen koper en verkoper. Hier kunt u tickets kopen voor verschillende sport- en cultuurevenementen, zoals voetbalwedstrijden of grote concerten. In tegenstelling tot andere ticketwebsites concurreren de ticketverkopers op Ticket2 met elkaar waardoor u telkens de beste prijs betaalt.
Lees verder Ľ

Bezoek Ticket2