Home » Categorieën » Algemene Ticketaanbieders

Algemene Ticketaanbieders

Volgorde:

1

Ticket Tribune

TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen.

TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers.

Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u. Via onze website kunt u uw tickets aanbieden. Indien dit voor ons bruikbare tickets zijn doen wij u graag een aanbod.

Doordat TicketTribune een commercieel ticketbureau is hang
Lees verder »

Bezoek Ticket Tribune

2

StubHub

StubHub Nederland | Koop en verkoop van tickets tussen fans

Concerten, voetbal, festivals... Je tickets voor de beste live evenementen koop en verkoop je hier. Stubhub, hét veilige platform voor fans!

StubHub was voorheen bekend onder de naam TicketBis
Lees verder »

Bezoek StubHub

3

Rang1 Tickets

Rang1tickets.nl specialiseert zich in de verkoop van concertkaarten. Wij leveren tickets voor concerten in heel Nederland. Of het nou om een mega concert gaat van Andre Rieu in de amsterdam Arena, Coldplay in het Goffertpark in Nijmegen of Eagles in het Gelredome in Arnhem, Rang1tickets verkoopt de beste tickets.

Ook bieden wij tickets aan voor cabaret en evenementen. De prijzen op Rang1 Tickets zijn gebaseerd op vraag en aanbod en zijn meestal hoger dan de originele prijzen.
Lees verder »

Bezoek Rang1 Tickets

4

4AllTickets

Bent u op zoek naar een online ticketshop? 4ALLtickets is de nummer 1 voor al uw concerttickets, voetbalkaarten en dancetickets. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het leveren van de beste kaarten aan zowel particulieren als de grote evenementenbureaus. Staat uw evenement niet op onze website? Neem dan contact met ons op, grote kans dat wij aan uw vraag kunnen voldoen.
Lees verder »

Bezoek 4AllTickets

5

BudgetTicket.nl

Budgetticket is in bedrijf sinds 1996 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en betrouwbaarste ticketbureau van Nederland. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tickets voor uitverkochte concerten, voetbalwedstrijden en evenementen, kunt u op Budgetticket.nl ook terecht voor moeilijk te verkrijgen tickets voor FC Barcelona, een Madonna concert in de UK of de finale van Euro 2008. Tevens garanderen we zelfs voor de officiële voorverkoop al uw tickets voor uw favoriete artiest of band. Kortom voor al uw concertkaarten, voetbal tickets en tickets voor alle andere evenementen bent u bij Bud
Lees verder »

Bezoek BudgetTicket.nl

6

SeatWave

Seatwave.nl is een online marktplaats waar fans tickets voor concerten, theater, sport en zo ongeveer elk ander soort live evenement kunnen kopen en verkopen. Seatwave.nl is opgericht door een groepje mensen die van mening zijn dat het gewoon simpel en veilig moet zijn om aan tickets te komen.
Lees verder »

Bezoek SeatWave

7

TelegraafTickets.nl

TelegraafTickets.nl - Tickets via de Telegraaf
Lees verder »

Bezoek TelegraafTickets.nl

8

365Tickets

Koop Tickets voor Internationale Top Attracties, Musea,Tours en Activiteiten | 365Tickets NL

Boek museum en attractie tickets met de beste prijsgarantie. Tot 50% korting op de kassaprijs!

Lees verder »

Bezoek 365Tickets

9

TopEventTickets

Concert tickets en Disneyland Parijs tickets inclusief hotels

Concert tickets en Disneyland Parijs tickets inclusief hotels Losse tickets en arrangementen Ultra Music Festival, Disneyland kaartjes, Lady Gaga, Robbie Williams. Treinreis kaartjes
Lees verder »

Bezoek TopEventTickets

10

TopTicketshop

TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.
Lees verder »

Bezoek TopTicketshop

11

Tickets4U

Tickets4U is een professioneel ticket master bedrijf, die gespecialiseerd is in het verkopen van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. Het bedrijf is voornamelijk gericht op concerten en/of evenementen die overal zijn uitverkocht.

Tickets4U is bedoeld voor particulier gebruik, maar ook voor groepen en bedrijven. Waarschijnlijk was u al enige tijd op zoek naar kaartjes voor dat ene evenement dat al zo lang en zo snel was uitverkocht, dat probleem is voorbij.
Lees verder »

Bezoek Tickets4U

12

TicketMaster

Ticketmaster.nl staat garant voor optimale dienstverlening en service met een zo laag mogelijke drempel voor de consument.

Hiervoor maakt Ticketmaster.nl gebruik van een uitgebalanceerd netwerk van directe en indirecte voorverkoopkanalen. De marktpositie van Ticketmaster.nl zal verder versterken door verbreding en verdieping van het assortiment en door nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met gelieerde partijen in binnen en buitenland.
Lees verder »

Bezoek TicketMaster

13

Eventim

Op de website van Eventim kunnen klanten terecht voor tickets van diverse evenementen. Deze online ticket aanbieder zorgt ervoor dat men ten alle tijde verzekerd is van de beste kaarten en de beste service voor wat betreft de diverse evenementen. Klanten worden daarnaast ook breedvoerig geïnformeerd. Men kan verder ook rekenen op de beste cadeau service, het ontvangen van nieuwsbrieven en veel meer. Of men nou op zoek is naar tickets voor een grote wedstrijd, een musical, het concert van een sterpianist of een popfestival, Eventim heeft het allemaal.

Klanten hebben niet alleen de mogelijkhe
Lees verder »

Bezoek Eventim

14

OnlineTicketshop

Onlineticketshop.nl behoort tot een van de grootste onafhankelijke Nederlandse ticketbureaus op het internet. Dit bedrijf is sedert 1995 specialist in de aan- en verkoop van kaarten voor bijzondere evenementen, concerten, festivals, muziekshows, sport evenementen en voetbalwedstrijden. Deze shop heeft een uitgebreide netwerk van betrouwbare contacten en heeft sedert 1995 een goede reputatie weten neer te leggen. Dit zorgt er ook voor, dat dit bedrijf de beste plekken en de voordeligste tarieven aan de man kan brengen. Tevens beschikt Onlineticketshop.nl over een uitmuntende klantenservice, een
Lees verder »

Bezoek OnlineTicketshop

15

Tickettack

Bij TICKETTACK koop of verkoop je toegangsbewijzen voor vrijwel alle spraakmakende feesten en festivals. Zoek je een ticket of wil je die van JOU verkopen? Dan doe je dat hier snel, veilig en eenvoudig.
Lees verder »

Bezoek Tickettack

16

LastminuteTicketshop

De Lastminute Ticketshop is het enige offici?le verkooppunt van Amsterdam waar je op de dag van de voorstelling, toegangskaarten kunt kopen met 50% korting.

Het dagverse aanbod verschijnt elke dag om 8.00 uur op de site van de Lastminute Ticketshop
Lees verder »

Bezoek LastminuteTicketshop

17

TicketsNederland.nl

Bij TicketsNederland.nl kun je altijd concertkaarten bestellen met de allerbeste plaatsen. Niet alleen kun je online concertkaartjes kopen voor scherpe prijzen, ook kaarten voor (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen kun je veilig online bestellen.
Lees verder »

Bezoek TicketsNederland.nl

18

Guts Tickets

Say farewell to ticket fraud and disgraceful secondary ticket prices.

GUTS is a ticketing system which uses blockchain technology to register ownership of SMART-tickets. GUTS makes ticket fraud impossible. The ticket can only be (re)sold at a fixed price, so no more disgraceful prices for secondary tickets.

Lees verder »

Bezoek Guts Tickets

19

PepeTickets.nl

PePe Tickets is een professioneel bedrijf op het gebied van in- en verkoop van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. En dan voornamelijk gericht op dat concert of evenement dat elders is uitverkocht. Voor particulieren groepen en bedrijven.
Lees verder »

Bezoek PepeTickets.nl

20

WorldTicketShop.nl

Worldticketshop is uw betrouwbare online bemiddelaar. Wij zorgen voor tickets voor zeer populaire, uitverkochte evenementen. Wij staan garant voor een makkelijke, zekere en snelle manier om tickets online te kopen en wij laten onze tickets wereldwijd bezorgen door FedEx. Of u nu Andre Rieu Tickets, Tina Turner Kaartjes, Guus Meeuwis Kaartjes of AC/DC Kaarten zoekt, Worldticketshop is your ticket to fun!

Kaartjes
Lees verder »

Bezoek WorldTicketShop.nl

21

SeeTickets

SeeTickets
Lees verder »

Bezoek SeeTickets

22

Tiqets

Musea, Attracties en Entertainment. Priority entrance met je mobiel.

Bespaar tijd en bestel je e-tickets voor musea, tours, concerten en sportwedstrijden bij Tiqets.com.
Lees verder »

Bezoek Tiqets

23

Easytickets.eu

Een keer genieten van een prachtige voetbalwedstrijd, een avondje naar dat leuke concert, luisteren naar dat prachtige optreden of eindelijk eens een keer die favoriete zanger in het echt horen zingen….. Easytickets.eu maakt het mogelijk.
Lees verder »

Bezoek Easytickets.eu

24

TrioTicket.nl

Trioticket.nl is dé online ticketshop voor theater en entertainment, waarbij u altijd voor een eerlijke prijs naar het theater, evenementen of attracties gaat. Wij zijn een officieel verkoopkanaal en publiceren uitsluitend activiteiten in samenspraak met het theater of de rechtmatige organisator.

Kaarten
Lees verder »

Bezoek TrioTicket.nl

25

ConcertkaartjesOnline

concertkaartjes online — een enkeltje naar top-optredens

een enkeltje naar top-optredens
Lees verder »

Bezoek ConcertkaartjesOnline

In the Spotlight