Complete Lijst met Ticketaanbieders

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over StubHub

(10% aanbevolen)

StubHub

StubHub Nederland | Koop en verkoop van tickets tussen fans

Concerten, voetbal, festivals... Je tickets voor de beste live evenementen koop en verkoop je hier. Stubhub, hét veilige platform voor fans!

StubHub was voorheen bekend onder de naam TicketBis
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ticket Tribune

(5.4% aanbevolen)

Ticket Tribune

TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen.

TicketTribune koopt de kaarten in via door haar erkende handelaren en leveranciers.

Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u. Via onze website kunt u uw tickets aanbieden. Indien dit voor ons bruikbare tickets zijn doen wij u graag een aanbod.

Doordat TicketTribune een commercieel ticketbureau is hangt de prijs van de tickets af van de markt van vraag en aanbod. Het zoeken van de kaarten van uitverkochte en/of populaire concerten en evenementen kost veel tijd en brengt extra kosten met zich mee
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 365Tickets

(50% aanbevolen)

365Tickets

Koop Tickets voor Internationale Top Attracties, Musea,Tours en Activiteiten | 365Tickets NL

Boek museum en attractie tickets met de beste prijsgarantie. Tot 50% korting op de kassaprijs!

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 4AllTickets

(76.2% aanbevolen)

4AllTickets

Bent u op zoek naar een online ticketshop? 4ALLtickets is de nummer 1 voor al uw concerttickets, voetbalkaarten en dancetickets. 4ALLtickets is gespecialiseerd in het leveren van de beste kaarten aan zowel particulieren als de grote evenementenbureaus. Staat uw evenement niet op onze website? Neem dan contact met ons op, grote kans dat wij aan uw vraag kunnen voldoen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BudgetTicket.nl

(50% aanbevolen)

BudgetTicket.nl

Budgetticket is in bedrijf sinds 1996 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en betrouwbaarste ticketbureau van Nederland. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tickets voor uitverkochte concerten, voetbalwedstrijden en evenementen, kunt u op Budgetticket.nl ook terecht voor moeilijk te verkrijgen tickets voor FC Barcelona, een Madonna concert in de UK of de finale van Euro 2008. Tevens garanderen we zelfs voor de officiële voorverkoop al uw tickets voor uw favoriete artiest of band. Kortom voor al uw concertkaarten, voetbal tickets en tickets voor alle andere evenementen bent u bij Budgetticket aan het juiste adres!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DagTickets

(50% aanbevolen)

DagTickets

Op DagTickets kun je snel en eenvoudig tickets kopen voor een dagje uit naar een attractiepark. Je krijgt de tickets direct via e-mail toegezonden zodat je ze zelf kunt printen.

Dagtickets werkt al jaren samen met gerenommeerde pretparken, dierentuinen en andere attracties in Nederland, België, Duitsland en ook daarbuiten. Ons aanbod groeit nog steeds, Dagtickets wil jou een zo compleet mogelijk aanbod tickets kunnen bieden en realiseert daarvoor steeds nieuwe samenwerkingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Rang1 Tickets

(42.9% aanbevolen)

Rang1 Tickets

Rang1tickets.nl specialiseert zich in de verkoop van concertkaarten. Wij leveren tickets voor concerten in heel Nederland. Of het nou om een mega concert gaat van Andre Rieu in de amsterdam Arena, Coldplay in het Goffertpark in Nijmegen of Eagles in het Gelredome in Arnhem, Rang1tickets verkoopt de beste tickets.

Ook bieden wij tickets aan voor cabaret en evenementen. De prijzen op Rang1 Tickets zijn gebaseerd op vraag en aanbod en zijn meestal hoger dan de originele prijzen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SeatWave

(29.4% aanbevolen)

SeatWave

Seatwave.nl is een online marktplaats waar fans tickets voor concerten, theater, sport en zo ongeveer elk ander soort live evenement kunnen kopen en verkopen. Seatwave.nl is opgericht door een groepje mensen die van mening zijn dat het gewoon simpel en veilig moet zijn om aan tickets te komen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over TelegraafTickets.nl

(50% aanbevolen)

TelegraafTickets.nl

TelegraafTickets.nl - Tickets via de Telegraaf
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BestelConcertKaarten.nl

(50% aanbevolen)

BestelConcertKaarten.nl

BestelConcertKaarten.nl - Vergelijk en bestel concertkaarten

Evenementenbureau
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Concert Nederland

(50% aanbevolen)

Concert Nederland

Concert Nederland is bereikbaar via Concert-Nederland.nl

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Concert Tickets Vergelijk

(50% aanbevolen)

Concert Tickets Vergelijk

Concertticketsvergelijk

Concertticketsvergelijk is een onafhankelijke ticket vergelijkingswebsite die het aanbod van Concert tickets, Theater tickets, Sport tickets en Evenem
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ConcertKaarten.nu

(50% aanbevolen)

ConcertKaarten.nu

Concertkaarten.nu is een onafhankelijke vergelijker van toegangskaarten zoals concert tickets, voetbal tickets en theater tickets. We vergelijken de prijzen van meerdere aanbieders. Hierdoor wordt het voor u inzichtelijk waar u goedkope tickets kunt aanschaffen.

Evenementen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ConcertkaartjesOnline

(50% aanbevolen)

ConcertkaartjesOnline

concertkaartjes online — een enkeltje naar top-optredens

een enkeltje naar top-optredens
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Convious

(50% aanbevolen)

Convious

Convious – SaaS for your direct bookings

Convio.us is the market leading end to end SaaS solution that helps venues to engage and convert more visitors into happy customers.
Installed in 5 minutes and effective from day one. From customer profiling to dynamic FAQ and chatbots and from triggers to shopping cart management.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Easy Ticketshop

(50% aanbevolen)

Easy Ticketshop

Easyticketshop: gemakkelijk online kaartjes verkopen voor eigen evenementen

Easyticketshop: gemakkelijk online kaartjes verkopen voor eigen evenementen. Met de shop verkoop je gemakkelijk je kaartjes op je eigen website
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Easytickets.eu

(66.7% aanbevolen)

Easytickets.eu

Een keer genieten van een prachtige voetbalwedstrijd, een avondje naar dat leuke concert, luisteren naar dat prachtige optreden of eindelijk eens een keer die favoriete zanger in het echt horen zingen….. Easytickets.eu maakt het mogelijk.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Equipo Voetbalreizen

(50% aanbevolen)

Equipo Voetbalreizen

Equipo Voetbalreizen - Voor elke fan een unieke voetbalreis!

Bij Equipo Voetbalreizen stel je in drie stappen jouw voetbalreis samen incl. vlucht, hotel en ticket. Jouw onvergetelijke voetbalreis voor de beste prijs.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EUSTA

(50% aanbevolen)

EUSTA

EUSTA - European Union Secondary Ticketing Association
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eventim

(26.7% aanbevolen)

Eventim

Op de website van Eventim kunnen klanten terecht voor tickets van diverse evenementen. Deze online ticket aanbieder zorgt ervoor dat men ten alle tijde verzekerd is van de beste kaarten en de beste service voor wat betreft de diverse evenementen. Klanten worden daarnaast ook breedvoerig geïnformeerd. Men kan verder ook rekenen op de beste cadeau service, het ontvangen van nieuwsbrieven en veel meer. Of men nou op zoek is naar tickets voor een grote wedstrijd, een musical, het concert van een sterpianist of een popfestival, Eventim heeft het allemaal.

Klanten hebben niet alleen de mogelijkheid om online tickets te kopen bij Eventim. Men kan er ook voor kiezen om nieuwsbrieven te ontvangen, een cadeaubon aan te schaffen om vrienden en kennissen blij te maken of een ticket met plattegrond te boeken.

Eventim staat ook bekend als de grootste ticketingbedrijf van Nederland en verkoopt tickets van meer dan 450 organisatoren. Dit bedrijf kan daarom een unieke evenementsaanbod garanderen van duizenden evenementen en voorstellingen. Ook veel touringcarbedrijven regelen hun tickets via Eventim. Dit bedrijf beschikt namelijk over een speciale afdeling, die zich bezighoudt met ticketverkoop via deze doelgroep.

Eventim maakt gebruik van diverse flexibele opties voor busbedrijven om op die manier zo optimaal als mogelijk de bussen vol te krijgen. Hiervoor wordt er ook bijvoorbeeld onderhandelt met theaterproducties, welke heel vaak goede resultaten levert.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eventix

(50% aanbevolen)

Eventix

Eventix - Kaartverkoopsysteem voor alle soorten evenementen

Een compleet kaartverkoop systeem voor alle type evenementen. Verkoop je tickets via het uitbegreide Eventix ticketing systeem
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EventTravel

(50% aanbevolen)

EventTravel

Eventtravel


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FlexTickets

(85.7% aanbevolen)

FlexTickets

FlexTickets - Zelf tickets verkopen. Laagste kosten per boeking!

Organiseert u een event, beurs, feest en wilt zelf de kaartverkoop online regelen? Dan is FlexTickets een ideale ticketshop. U betaalt slechts per boeking!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over GetMein

(50% aanbevolen)

GetMein

Get Mein


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Giggotickets.nl

(50% aanbevolen)

Giggotickets.nl

U2 Tickets | Robbie Williams Tickets | Giggotickets.nl

Giggotickets.nl heeft nog tickets en kaarten beschikbaar voor (uitverkochte) evenementen. Bezoek de website voor het actuele seizoen 2016-2017.
Lees verder »